Säkerhetsprodukter.nu 
Om oss Produkter Webbutiken Nyheter Kontakta oss
   
 

Försvar mot hundangrepp och aggressiva hundar

   
   

Försvarsspray mot aggressiva hundar

Då du eller din hund blir angripen av en aggressiv hund skall du sikta mot den angripande hundens ansikte och ögon och trycka hårt på försvarsprayets utlösarknapp. Sprayets mycket starka stråle sprutar rakt och hårt upp till 4 meter (35 kgs tryck)!

Förblindar synen
Ansiktet och ögonen på den angripande hunden täcks med ett förblindande rött skum som blockerar synen samt färgar hunden knallröd. Hunden känner också stort obehag.

Inga permanenta skador
Försvarssprayet ger inga permanenta skador på hunden det används mot.

Identifiera den anfallande hunden
Då den anfallande hunden blir starkt rödfärgad så hjälper detta dig att enkelt identifiera den anfallande hunden och dess ägare vid en polisanmälan.

Tekniska fakta
-Litet (8x3,5 cm), lätt och enkelt att använda.
-Metallklipp finns på burken för fäste i byxor, bälte mm.
-Hållbarhetsdatum står på undersidan (cirka 3 år).

   

Ljudlarm mot hundangrepp

Rikta Ljud larmet mot hunden som skall avskräckas eller skrämmas och tryck på utlösarknappen, ljudet upplevs mycket högt för en hund och är mycket obehagligt för den.

Skydda din egen hund
Du kan även skrämma bort hundar från din egen hund. Ljudet färdas främst i den riktning du pekar ljudlarmet så din hund blir inte alls lika påverkad som den anfallande hunden. Utmärkt mot hundangrepp.

Användning
Aktiveras genom att trycka ner utlösningsknappen och rikta larmet mot hunden som skall avsräckas. Larmet ljuder då i 110 db, vilket är en mycket hög signal. Avaktiveras genom att knappen släpps. Gasen räcker till cirka 50 larmtryck.

   
Dog Defense - stoppa och avskräck hundar

Dog Defense, svensk utvecklat spray för att stoppa eller avskräcka hundar som är på väg att attackera, räckvidden är ca 3 meter. Man kan skydda sig själv samt sin egen hund på promenaden, även perfekt för att bryta upp hundslagsmål.

Så funkar hundsprayen
Sprayen är mycket effektivt mot hundar och verkar på 3 sätt:

-Kraftig doft och ljud skrämmer hunden och får den att avlägsna sig, hunden får kraftig irritation i slemhinnorna såsom ögon och nos.

-Isande effekt då den kommer in till huden, efterliknar en känslan av kallt vatten.

-Desinficerande egenskaper, man kan spraya även om hundarna har skadats när de slåss.

Dokumenterat effektiv
Dog Defense är dokumenterat effektiv och har använts effektivt för att skydda människor på promenad samt för att bryta upp hundslagsmål.

Så gör du
Spraya i riktning mot hundens nos och ögon på maximalt 3m avstånd. Tvättas bort med schampo och kallt vatten. Får inte användas som dressyr redskap.

Tekniska fakta:
Räckvidd: ca 3 meter.
Innehåll: Vatten, Etanol, Butan/Propan/Mentol.
Volym: 75 ml.
Höjd: 120 mm.
Bredd: 40 mm.
Omkrets: 126 mm.
Hållbarhet i ca 2 år.
Licensfri.

   

Elektroniskt skydd mot aggressiva hundar.

Super Dog-Chaser, ett högteknologiskt och effektivt skydd mot de flesta aggressiva eller närgångna hundarna. Fungerar också utmärkt för de som vill skydda sin egen hund mot aggressiva/närgångna hundar eller för hunddressyr.

Högfrekvent signal
Super Dog-Chaser sänder vid knapptryck ut en högfrekvent signal som verkar avskräckande för hundar. Hunden vill inte forsätta mot larmet vars ljud hunden upplever som högt och otäckt. Signalen kan inte människor höra.
Signalen har effekt på upp till 5 meter (bäst effekt nås på 1-3 meter).
Rikta Dog-chaser mot hunden och tryck på knappen.

   
Köp försvarsprodukter mot hundar direkt i vår webbutik, klicka här!

Till första sidan


© 2006 - 2015 sakerhetsprodukter.nu Om oss Produkter WebbutikenNyheterKontakta oss