Säkerhetsprodukter.nu 
Om oss Produkter Webbutiken Nyheter Kontakta oss
     
  Militärkängor och taktiska kängor för alla situationer av högsta kvalité. Perfekta uniformkängor för professionella användare inom tull, polis, ordningsvakt och väktare när ni skall köpa kängor.
     
 

Original S.W.A.T. CLASSIC 9 - taktisk känga

Original Swat Boot Company, känt kängamärke som används av amerikanska SWAT-styrkor, svenska FN-soldater, väktare, polis m.m. Passar även som en vanlig vandrarkänga eller för motorcykelåkning.

S.W.A.T. CLASSIC 9 taktiska känga är en mycket uppskattad känga bland poliser och säkerhetspersonal, mycket på grund av sin låga vikt och sina fina taktiska egenskaper. Denna uniformskänga ger maximalt stöd och skydd för foten samtidigt som den inte väger mer än ett par lätta joggingskor. Se produktens pris här.

     
 

Original SWAT SEK 9000 - taktisk känga i helläder

S.W.A.T´s berömda insatskänga, Original SWAT SEK 9000, en av världens bästa taktiska allroundkängor i vattenskyddande helläder. Kängan är en vidareutveckling till den legendariska Adidas GSG9 taktiska stövel och används av taktiska förband i hela världen, inklusive Stockholmspiketen (svenska elitpoliser).

Original SWAT SEK 9000 har anti-halk ytor och aggressiv men tyst sula för stöd vid repellering samt för stöd vid liggande skjutställning. Kängan har något högre design med vaddering för att ge användaren ytterligare komfort och skydd.

Den speciella Triple-Gel komfortsulan skonar ömma ryggar och knän och medföljer gör speciella insatsnören som motverkar att skosnörena självöppnar.

Kängan är gjord för alla former av tuffa miljöer, både vad avser komfort, styrka, uttålighet och taktiskt uppträdande. Kängan används av taktiska förband i hela världen, inklusive svenska Stockholmspiketen.
Se produktens pris här

     
  Militär och vandringskänga av topp kvalité!

En slitstark och tuff känga i fallskärmsjägarmodell av mycket hög kvalité. Modellen är samma som tyska arméns fallskärmsjägare använder. Även en perfekt vinterkänga.

En perfekt allround känga som kan användas sommar som vinter och som klarar av tuffa strapatser och ger utmärkt stabilitet till foten.

Kängan är av svart slitstarkt läder samt med varmt och fuktavvisande innerfoder. Sulan är slitstark och greppsäker samt av gummi.

Kängan ger mycket bra stöd åt hela foten och vristen. Metallöglor för skosnörena ger en känga som kan tas och av på tusentals gånger.

Måttguide
Finns i storlekarna 41-46. Se produktens pris här.

     
 

Taktisk känga med sido dragkedja - lågt pris!

Svart känga i insatsmodell från kvalitetsmärket McAllister. Kängan är i en tuff modell, väger lite och ger en utmärkt stabilitet för foten. Sveriges billigaste taktiska känga!?

Tekniska data för taktisk känga:
-Utsidan av kängan är gjort av slitstarkt läder och Cordura (påminner om nylon och är mycket slitstarkt). Detta gör kängan motståndskraftig mot slitage, samt vattenavvisande.

-Insidan av kängan är fodrad med Cambrella. Detta är ett fuktabsorberande foder av hög kvalité. Innersulan i kängan är utbytbar.

-Sulan på kängan är slitstark och halkbeständig.

Dragkedja på sidan
Kängan har en dragkedja på sidan för extra snabb av och på tagning. En populär finess hos Säkerhetspersonal. Se produktens pris här.

     
  S & W Taktiska kängor, modell 8.985

S & W ® Taktiska kängor, modell 8.985 Hi. Läcker ny känga från legendariska Smith & Wesson från USA, lättviktiga kängor med atletisk passform och design!

Fakta om dessa kängor:
Modell: "S & W ® Hi"
Färg: Svart
Yttermaterial: Läder / 1000 denier nylon.
Tå och häl skydd.
Fuktbortledande foder ger skönt klimat innuti kängan.
Innersulan är löstagbar.
Vadderad krage och mjuk, rundade tunga.

ISO cerifierade kängor
Halkfri, nöt och oljebeständig sula med utmärkt grepp, resistent mot olja och bensin, certifierad enligt ISO 20347.

Reagerar inte på metall detektorer
Kängan innehåller inte metalldelar och kan användas i säkra områden med metalldetektorer. Se produktens pris här.

     
 

Svarta skosnören - 195cm

Svarta skonören som passar till 10 håls eller 14 håls kängor. Tillverkade av brittiska Urban footwear. Längd 195cm

     
    Kängor kan ni köpa i vår butik och showroom i Åkarp eller direkt i Webbutiken när ni skall köpa kängor!
   

 

Till första sidan


© 2006 - 2015 sakerhetsprodukter.nu Om oss Produkter Webbutiken NyheterKontakta oss