Säkerhetsprodukter.nu
Om oss Produkter Webbutiken Nyheter Kontakta oss
   
     
 

Utrustning för Ordningsvakter

Nedan listar vi en del av den utrustning vi har och som kan användas av ordningsvakter i tjänst och ordningsvakts kläder. Vi har nya ordningsvakt uniformen med nya ordningsvakt reflexvästen. Ordningsvakt utrustning beställs i vår webbutik. www.best-buy.se

     
 
ASP-batong-glaskross

Glaskross för ASP batong

Glaskross för ASP teleskopbatong, passar 21tum och 26 tum modellerna. Monteras enkelt på ASP batongen vid behov.

   
ASP-holster Läder hölster för Polis teleskopbatonger

Läder hölster som passar för Polis teleskopbatonger (exempel ASP) med skumgummihandtag, modellen heter "Cross holster". Passar 21 och 26 tums modellerna.

Hölstret bärs på vänster eller höger sida av kroppen och man kan enkelt dra batongen med en hand.

Hölstret har en viss framåtlutning som gör att man kan dra batongen oerhört snabbt, perfekt för nödsituationer. Hölstret rekommenderas för dig i säkerhetsbranschen, väktare, ordningsvakt mm.

Framåtlutningen gör det också mycket svårare för en eventuell angripare om han attackerar bakifrån för att ta batongen ur hölstret.

   
ESP 21" Teleskopbatong + 360 grader hölster - Uniformspaket

Detta Uniformspaket består av:

* 1st ESP härdad Polis teleskopbatong - 21tum. Ni kan välja mellan gummerat räfflat handtag eller ergonomiskt handtag (väljer ni nedan).

* 1st Roterbart hölster 360 grader för ESP batong. Perfekt för dig i säkerhetsbranschen.

18år för inköp.

   

Piké tröja KÄ för ordningsvakter med ryggtryck

Nya Ordningsvakt pikétröjan med kort ärm, RPS föreskrifter är uppfyllda!

Denna är en perfekt piké för användning i tjänsten. Marinblå OV piké med kort ärm och fast monterade ärm emblem, funktionsbeteckning och namnhållare. Två mickhållare med axelförstärkningar. extra långa för att passa när du bär skyddsväst.

Stort tryck på ryggen ORDNINGSVAKT i reflex. RPS föreskrifter är uppfyllda. Märken/tryck ingår enl RPS föreskrifter i priset.

OBS, viktig information: Vår OV uniform följer exakt RPS färgkod för den nya uniformen. Vi garanterar en uniform som exakt följer RPS regler och föreskrifter.

Finns i S, M, L, XL, XXL.

*Privatpersoner som beställer denna tröja måste skicka oss sitt förordnande, se mera i webbutiken här.

   
Nya Ordningsvakts kepsen

Nya Ordningsvakt kepsen för den nya ordningsvakts uniformen. Marin blå färg.

Keps med ordningsvakt märke påsytt. Tunt fodrad. Dubbelstorlekar. Välsydd keps tillverkade efter RPS föreskrifter.

OBS, viktig information: Tillverkaren garanterar att denna OV uniform följer exakt RPS färgkod för den nya uniformen. Färg kods intyg finns. Ni får en uniform av högsta kvalité som exakt följer RPS regler och föreskrifter.

   

Svarta hundförarbyxor - hög kvalitè!

En mycket populär Security byxa för hundförare, ordningsvakter, väktare och entrévärdar, sitter snyggt och är mycket slitstark! Läs mer här.

   

Varselväst Ordningsvakt
Varselväst eller så kallad reflexväst av hög kvalité för dig som jobbar som ordningsvakt. Godkänd enligt den nya Ordningsvakt FAP:en och följer exakt RPS krav och föreskrifter.

Fakta om varselvästen:
Limegul/svart
Godkänd enligt EN 471 Klass 2.
Dragkedja av stål. Två stora fickor.
Bröstficka. Hållare för monofon/vaktbricka.
Tillverkad av kraftig polyester.

Storlekar: Finns i S, M, L, XL och XXL. Västen passar enkelt över din jacka. Ordningsvakt reflexväst av högsta kvalité!


   
Broderat orningsvakt märke - bröst

Broderat orningsvakt märke för bröstet. Godkänt av RPS

   
Broderat ordningsvakt märke

Broderat ordningsvakt märke för dig som jobbar som ordningsvakt. RPS godkänt.

   

Brickhållare i nylon

Brickhållare i kraftig corduraväv och nylon för ordningsvaktsbrickor, skyddsvakts brickor, ID-kort, polis leg mm. Med denna prisvärda och vattentätta hållare hänger du enkelt brickan i bröstfickan.

*På ena sidan sitter ett magnetstängt flärp som fäster på uniformen eller skjortfickan för Bricka som ofta skall visas/användas. Du slipper öppna hållaren för att visa det.

* På andra sidan sitter ett genomskinligt fack så att du kan bära hållaren runt halsen med t.ex ID kort eller visitkort i ytterfacket väll synligt.

Sitter stadigt i fickan eller uniformen och brickan / ID är alltid väl synlig.

Säkerhets Snöre att ha runt halsen medföljer (självutlöser vid drag för att förhindra olyckor)och är avtagbart.

   
Utrustnings bälte - 45mm - dubbellås

Prisvärt och robust utrustningsbälte för säkerhetspersonal, exempel poliser, väktare och ordningsvakter.

Bältet är av stark nylon och 45mm brett, svart färg. Bältet är mycket slitstarkt samt har ett säkerhetslås med dubbla lås som inte kan öppnas av misstag, exempel i ett tumult.

Utrustningsbältet finns i storlek M, L, XL och XXL. Bältets längd och passform regleras med kardborrband.

Måttguide:
M (81-96cm)
L (96-111cm)
XL (111-127cm)
XXL (127-142cm)

   

Original SWAT SEK 9000 - taktisk känga

Den ultimata taktiska kängan, Original SWAT SEK 9000, en känga delvis utvecklad av en fd tysk GSG9 officer (tysklands S.W.A.T. team). Kängan är avtagaren till den legendariska Adidas GSG9 taktiska stövel.

Kängan är gjord för alla former av tuffa miljöer och har genomgått tuffaste tester möjligast hos världens elitförband, både vad avser komfort, styrka, uttålighet och taktiskt uppträdande.

En känga vi varmt rekommenderar till ordningsvakter och väktare!

   

Svart Taktisk känga med dragkedja

Kängan är i insats modell. Den väger lite och ger bra stabilitet för foten. Dragkedja med resårband finns på sidan av kängan för snabb av och påtagning.

Utsidan av kängan är gjort av slitstarkt läder och 1150 Cordura. Detta gör kängan motståndskraftig mot slitage, samt vattenavvisande. Insidan av kängan är fodrad med Cambrella. Detta är ett fuktabsorberande foder av hög kvalité. Innersulan i kängan är utbytbar.

   

Knivskyddsväst TW 19 - Certifierad & mycket tålig!

Professionell och certifierad knivskyddsväst, modell TW 19. Certifierad till tyska skyddsklassen KDIW 2004 Klass K3. Utförliga certifierings dokument (på tyska) bifogas med västen (certifiering betyder att västen utsatts för omfattande tester på ett testinstitut).

Knivskyddsvästens yttermaterial är av svart Cordura och den bärs under en vanlig tröja eller en jacka. Västen har 2,2 mm tjocka knivhämmande plast plattor runt hela västen. Bröstet och ryggen har 2,5 mm tjocka aluminium stickskyddande plåtar som är certifierad till Klass K3.

Skyddsvästen är mycket kompakt och skyddar förutom mot kniv även mot hårda slag, även från tillhygen, västen dämpar kraftigt effekten av sådana slag.

Vikt ca 2kg.

   

COMBO Light - skottsäkerväst + knivskydd

En av världens tunnaste skyddsvästar för dolt bruk. Används bla. av Svensk Polis, Försvar, Tull, Kriminalvård, Kustbevakning, Regering, Hovstaterna, Ambassader & personskyddsfirmor mfl.

Vad du får med Combo Light:
• Maximal skyddsyta – osynlig under kläderna.
• Extremt låg vikt!
• Ger förutom skottskydd även knivskydd.
• 3D COMFORTSHIELD™ ventilation system.
• Optimal bärkomfort, snabbtorkande ventilationstyg.
• Handtillverkad i Sverige, din garanti för hög kvalitet.
• 30 lager Dyneema i västen, ger maximalt skydd!
• 10 års garanti samt nöjd kund garanti.
• Tillverkas på beställning, du får en split ny väst!

Ger både knivskydd och skottskydd
COMBO V 3D Light™ är en mycket exklusiv och välformad skyddsväst designad för att ge skott och knivskydd för vitala organ såsom hjärta, lungor, lever, mjälte, njurar och ryggrad med bibehållen låg profil. Frontpanel och ryggpanel överlappar varandra vid sidorna för maximal skyddsyta.

Finns i Skyddsklasserna RPS1 och RPS2.


   
 

T-shirt för skyddsväst

En oumbärlig t-shirt för dig som bär knivskyddsväst eller skyddsväst längre episoder, t-shirten har en nedkylande verkan och gör det behagligt att bära skyddsväst.

En vanlig t-shirt blir snabbt genomvåt av svett och släpper inte ut fukten, det händer inte med denna t-shirt.

Vit färg, finns i M,L,XL och XXL.

   

Guardior Sweden Handfängsel - NIJ standard 030701.

Handfängsel av mycket hög kvalité som varar en livstid. Godkända enligt NIJ standard 030701. och godkända enligt RPS krav för tjänstehandfängsel.

Medger snabbt och enkelt att fängsla en gripen person. Två handfängsel nycklar medföljer.

-Vikt: 272 gram.
-Material/Finish: Kolstål/rostfritt stål
-Öppnas Minimum: 51 mm/2 inch
-Minimum Inner perimeter: 150 mm/5.9 inch
-Maximal Inner perimeter: 211 mm/8.3 inch
-Total längd: 228 mm/9.0 inch
-20 lås positioner. Dubbel lås.

Godkänd enligt RPS (Rikspolisstyrelsen) föreskrifter för tjänstehandfängsel och kan därmed användas av ordningsvakter, väktare & poliser i tjänst.

Hölster vi rekommenderar
Till dessa handfängseln rekommenderar vi Fodralet Modell Quick eller stängt läder fodral, ett proffessionellt hölster för den moderne ordningsvakten.

   
Smith & Wesson modell 100 Polishandfängsel, ett prisvärt och robust handfängsel tillverkat av amerikanska Smith & Wesson, kända för sin höga kvalité.

Handbojorna är godkända enligt den amerikanska standarden NIJ och därmed RPS godkända, används av svensk polis samt kan användas av ordningsvakter och väktare i tjänst.

Handfängseln har matt nickelplätering som inte flagnar. Gjord av värmebehandlat kolstål med nickelfinish. Levereras med två st handfängsel nycklar.

Vikt: 280 gram
Meets NIJ standard 030701.

   
Knivskyddshandskar - Spectra skärskydd & HIV skydd

Knivskyddshandskar av hög kvalité. Handskarna är av slittåligt läder samt med ett snittskyddande inre lager av Spectra. Spectra är ett starkt snittskyddande material (Starkare än Kevlar).

Handskarna ger bra skydd mot snitt från knivar och avslagna flaskor. Handskarna har skyddsklass 3 av 5. Handskarna har genomgått tålighets tester på Textil provningsinstitutet Stfi i Tyskland.

   
Knivhandskar - snittskyddsfaktor 5 av 5!

Smidiga knivskyddshandskar av äkta läder, sitter tight och skönt på handen. Tillverkade av en av tysklands största leverantör av säkerhetsprodukter till polis och säkerhetspersonal.

En perfekt allroundhandske som passar både för den vardagliga tjänstgöringen samt visitationer och genomsökningar. Kan användas av allt från väktare/ordningsvakt, poliser till entrévärdar.

Handskarna har snittskyddskategori 5 av 5 och stickskydd 2 av 5. Handsken är testad och certifierad enligt teststandarden EN388.

De knivskyddande egenskaperna består av en mix av polyester, glasfiber samt 100% Spectra ®. Denna kombination ger handsken dess kraftfulla skydd mot vassa föremål.

Handsken har spännband runt handleden för bästa passform. Dessa alternativ finns: Storlek: S L XL XXL M

   

Hatch Friskmaster Supermax Plus

En av de absolut bästa och säkraste visitations och knivhandskarna som finns på marknaden idag, Friskmaster SB8500 är en nyhet från amerikanska Hatch.

Handskens skärskydd är av Dyneema® och ger det bästa skärskyddet som finns idag mot knivar, avslagna flaskor och rakblad. Handsken har Snittskyddskategori 5 av 5 och är certifierad och testad mot EN388.

Tekniska fakta
-Läder av högsta kvalité
-Lädret är impregnerat med ett vattenavvisande och halksäkert lager
-Dyneema® foder ger högsta möjliga snittskydd (5 av 5)
-Elastisk skön passform, handsken sitter fast och säkert på handen.

   

Damascus X3 V-force - Stickskyddshandske

Skärskydd och stickskydds handske från amerikanska Damascus, X3 är den populärsta handsken i V-Force™ modellerna. Handsken sitter mycket smidigt och fast på handen och perfekt för ordningsvakter vid exempel visitationer.

Handsken ger ett mycket effektivt mot snitt från knivar samt stick från knivar, flaskor och nålar. Handsken är certifierad enligt EN388 och har 4 av 5 i både snitt och stickskydd.

Handryggen är av Kevlar® (fäst vid Spandex®) för ökat snittskydd över hela handen, och SuperFabric® materialet i handflatan och fingertopparna ger högt skydd mot stick med vassa föremål.

Ett tunt mönster i silikon finns strategiskt utplacerat i handflatan och ger överlägset grepp på vilken hård yta som helst, till exempel en batong. Kardborreknäppning ger extra bra passform.

   

Handskhållare av Cordura

Handsk hållare som passar samtliga av de handskar vi säljer. Extra lämplig för dig som jobbar i säkerhetsbranschen.

Handskhållaren kan placeras vertiklat och lodrätt i utrustningsbältet.

Tillverkade av slitstark Cordura.

   

Underarms skydd från amerikanske Hatch.

Perfekt för ordningsvakter eller dig som tränar kampsport. Passar alla storlekar, fästs med kardborrband.

   

Till första sidan


© 2006 - 2015 sakerhetsprodukter.nu Om oss Produkter Webbutiken NyheterKontakta oss