Säkerhetsprodukter.nu 
Om oss Produkter Webbutiken Nyheter Kontakta oss
   
Skyddshandskar och arbetshandskar. Skyddar händerna mot snitt, skärskador, stick samt hårda slag. Länk för pris och beställning här.
   

*Knivhandskar - lämpliga för visitationer och som arbetshandske:

   
knivhandskar

Knivhandskar med Spectra och skyddsnivå 5 av 5!

Smidiga knivskyddshandskar av äkta läder och hög kvalité, sitter tight och skönt på handen. En handske som är perfekt för dig som jobbar i säkerhetsbranschen!

Denna skyddshandske passar både för den vardagliga tjänstgöringen samt visitationer och genomsökningar. Kan användas av allt från väktare och ordningsvakt, poliser till entrévärdar.

Handskarna har snittskyddskategori 5 av 5 och stickskydd 2 av 5. Handsken är testad och certifierad enligt teststandarden EN388 (Europa Standard).

De knivskyddande egenskaperna för handsken består av en mix av polyester, glasfiber samt 100% Spectra ®. Denna kombination ger handsken dess kraftfulla skydd mot vassa föremål samt 10 gånger högre det snittskydd som finns i endast 100% Kevlar eller Spectra handskar i samma vikt.

   
visitationshandskar

Knivskyddshandskar - Spectra skärskydd & HIV skydd

Knivskyddshandskar av hög kvalité. Handskarna är av slittåligt läder samt med ett snittskyddande inre lager av Spectra. Spectra är ett starkt snittskyddande material (starkare än Kevlar).

Handskarna ger skydd mot snitt från knivar och avslagna flaskor. Handskarna har genomgått tålighets tester på Textil provningsinstitutet Stfi i Tyskland.

Handsken sitter tight och skönt på handen. Handskarna har även ett vattentätt membran på insidan som exempel skyddar mot blodsmitta mm.

Handskarna kan enkelt vikas ihop och förvaras i fickan eller i bältet. Finns i storlek M, L, XL, XXL.

   
*Slagskyddshandskar - skyddar dina händer mot slag & tryckskador:
   
slagskydds-handske

Slagskyddshandske med högt snittskydd

En mycket effektiv skyddshandske som skyddar bäraren mot snitt och skärskador samt hårda slag och krosskador.

Denna skyddshandskes snittskyddande material är av 100% Spectra samt knogarna och fingrarna är extra förstärkta på ovansidan med Kevlar. Förstärkningen för knogarna har också ett lager hårdplast (av okrossbar plast) som sitter diskret under lädret på handsken.

Handsken går högt upp på handleden för extra skydd. Innersidan på handsken är av vildläder som ger perfekt grepp, runt exempel en batong eller en människas arm.

Certifierad skyddshandske
Handsken har snittskydd 5 av 5 samt stickskydd 2 av 5. Kvalitets testad och ceertifierad enligt teststandarden EN388. Handsken har 2 kardborrband för extra bra passform för handen.

Snittskydd: 5
Rivstyrka: 4
Nötningsmotstånd: 2
Punktering/snittskydd 2

   
knogskydd

Skyddshandskar med finger & knogskydd

Skyddshandskar av hög kvalité. Handskarna är av slittåligt och kraftigt läder och har skydd för knogarna och fingrarna, detta för att motstå slag och skador.

Skyddet för knogarna och fingrarna är fyllda med kvartssand vilket ger ett utmärkt skydd mot slag och dylikt samt en stabil vikt till handskarna.

Handskarna kan enkelt vikas ihop och förvaras i fickan eller i bältet. Handskarna har kardborrband vid handleden för bästa passform (syns dock inte på modellen nedan).

Handskarna är lämpliga för personer verksamma i säkerhetsbranschen samt alla som på något sätt behöver skydda sina händer, vid arbete mm.

   
Sporthandskar

S.W.A.T - Elitstyrkans handskar

S.W.A.T (amerikansk elitstyrka inom Polisen) handskar av hög kvalité. Handskarna är av slittåligt läder och har kraftfullt skydd för hela ovansidan av handsken, detta skyddar båda fingrarna, knogarna samt ovansidan på handen. Innersidan på handsken är av greppvänligt vildläder.

Passar för:
SWAT handskarna passar för skytte, klättring, skydd av händerna för säkerhetspersonal, motorcykelåkning, Rollerblades & Mountainbike åkning mm.

Handskarna kan enkelt vikas ihop och förvaras i fickan eller i bältet. Handskarna har reglerbart spänne vid handleden för bästa passform.

   
*Stickskyddshandskar - skyddar mot nålstick (kanyler) & smittsamma sjukdomar:
   
Damascus V-Force X5, lätt och smidig visitationshandske från amerikanska Damascus som kan användas året runt. Passar utmärkt för visitationer samt för undersökningar i riskmiljöer. En utmärkt stickskyddshandske, skärskydd och kanylskydd.

Fakta om Damascus V-Force X5:

* KoreFlex Micro-Armor i fingertopparna och handflatan för maximal motståndskraft mot punktering och skärskador från vassa föremål. Komplett punkterings motstånd i fingertopparna.

* 360 graders fingertopp täckning av punkteringsskyddet.

* Skyddet i handflattan ger upp till 5,5 kgs skärskydd och slitstyrka.

* Spandura® på ovansidan av handsken som andas.

* Tunt silikon lager i handflatan för bättre grepp.

* Flexibel, kan vikas ihop i bältet eller fickan.

* VELCRO ® stängnings band för perfekt passform (kardborrband runt handleden).

*Handsken är tvättbar (tvättas i ljummet vatten med tvål, får ej torktummlas).

*Färg: Svart

   
 

 

 

 

Till första sidan


© 2006 - 2015 sakerhetsprodukter.nu Om oss Produkter WebbutikenNyheterKontakta oss