Säkerhetsprodukter.nu
Om oss Produkter Webbutiken Nyheter Kontakta oss
       
    Skyddsvästar: skottsäkravästar, knivskyddsvästar, knivvästar och slagskyddsvästar. Flera prisvärda modeller, även skräddarsydda damvästar kan ordnas. Direktlänk till webbutiken här.
       
   

Knivskyddsväst TW 19 - Certifierad skyddsväst

Professionell och certifierad knivskyddsväst, modell TW 19. Certifierad till tyska skyddsklassen KDIW 2004 Klass K3. Utförliga certifierings dokument (på tyska) bifogas med västen (certifiering betyder att västen utsatts för omfattande tester på ett testinstitut).

Knivskyddsvästens yttermaterial är av svart Cordura och den bärs under en vanlig tröja eller en jacka. Västen har 2,2 mm tjocka knivhämmande plast plattor runt hela västen. Bröstet och ryggen har 2,5 mm tjocka aluminium stickskyddande plåtar som är certifierad till Klass K3.

Skyddsvästen är mycket kompakt och skyddar förutom mot kniv även mot hårda slag, även från tillhygen, västen dämpar kraftigt effekten av sådana slag.

Vikt ca 2kg. Läs mer här.

Kan uppgraderas med skottskydds platta
Skyddsvästen kan uppgraderas för 9mm skottskydd med följande inläggsplattor: Extra insatsplatta med skottskydd för våra knivskyddsvästar, plattan är av topp moderna materialet Dyneema och av högsta kvalité. Plattan är certifierad och testad till svenska skyddsklassen RPS1.

Se västen pris här.

       
   

Scorpion 4 - Slagskyddande skyddsväst med knivskydd

Scorpion 4 certifierad skyddsväst, en mycket robust skyddsväst gjord för att motstå hårda slag samt snitt och stick från knivar. Skyddar även mot stenar, flaskor, påkar, järnrör mm.

Särskilt lämplig för uniformspersonal vid högrisk matcher, upplopp mm
Västen är särskilt lämplig för uniformspersonal när de jobbar med högrisk matcher i fotboll, kravaller, upplopp mm. Västen ger ett effektivt skydd mot de skador som kan uppkomma på kroppen i sådana situationer.

Sitter skönt på kroppen
Den slag absorberande västen har en professionell design och är i en taktisk modell, västen sitter skönt på kroppen och ger bra rörelsefrihet. Slagskyddet består av vadderade padds på fram och baksidan som är chock absorberande.

Certifierad skyddsväst
Skyddsvästen är certifierad till tyska skyddsklassen KDIW 2004 Klass K3. Utförliga certifierings dokument (på tyska) bifogas med västen (certifiering betyder att västen utsatts för tuffa tålighetstester på ett testinstitut). Bröstet och ryggen på västen har 2,5 mm tjocka aluminium stickskyddande plåtar som är certifierad till Klass K3.

Kan uppgraderas med skottskydds platta
Skyddsvästen kan uppgraderas för 9mm skottskydd med följande inläggsplattor: "RPS C® Extra platta 16 x 21 cm i Pansarplåt", "RPS3 extra platta för skyddsvästar". Dessa passar fram och bak på västen. "RPS3 extra platta för skyddsvästar" passar knivvästar med storlek L och uppåt.

Vikt ca 2,5kg. Finns i M, L, XL och XXL.

      Se västen pris här.
       
   

Prisvärd knivväst - Stick & Snittskydd

Prisvärd väst!
Kompakt, lättburen och mycket prisvärd Kniv och slagskyddsväst som enkelt passar under en t-shirt eller tröja. Västen är av bra kvalite samt skyddar fram, bak och under armarna.

Skyddar mot
Knivvästen ger ett fullgott skydd mot snitt, stick och direkta hugg med vassa eller spetsiga föremål samt även mot hårda slag och sparkar. Även slag från ett baseballträ/järnrör. Västen kan också användas som skydd inom kampsport.

Västens Material
Knivvästen har fram och bak 2,2mm tjocka plastplåtar som är förstärkta med 1,2mm starka aluminium plattor. Plåtarna kan enkelt tas ut. Totalvikt för västen 1,5kg. Västens yttre material är av slitstark Cordura. Svart färg. Västen är inte cerifierad.

Västen kan enkelt förstärkas
Västen kan enkelt förstärkas med extra skyddsplattor för att öka västens knivskydd eller tålighet mot hårda slag. Facken fram och bak för detta är 25 cm x 25 cm på västen.

Kan uppgraderas med skottskydds platta 9mm
Skyddsvästen kan uppgraderas för 9mm skottskydd med följande inläggsplattor: Extra insatsplatta med skottskydd för våra knivskyddsvästar, plattan är av topp moderna materialet Dyneema och av högsta kvalité. Plattan är certifierad och testad till svenska skyddsklassen RPS1.

Finns i M, L, XL, XXL

      Se västen pris här.
       
   

RPS1 Skottskyddspanel L/XL - platta för knivvästar

Extra insatsplatta med skottskydd för våra knivskyddsvästar, plattan är av topp moderna materialet Dyneema och av högsta kvalité. Plattan är certifierad och testad till svenska skyddsklassen RPS1.

Med denna Dyneema platta uppgraderar du våra knivskyddsvästar till att västarna blir en kombinationsväst med både knivskydd, slagskydd och skottskydd. Detta till ett sammanlagt mycket lågt pris!

Fakta om skottskydds plattan:
Material 100% Dyneema.
Skyddsklass RPS1 (NIJ II)
Vikt: ca 230gram
Tjocklek: cirka 8mm
Storlek: 24,8 cm x 24,8 cm
Dyneema är 15 gånger starkare än stål!

Plattan passar fram och bak till följande knivvästar:

-Certifierad Knivskyddsväst TW 19, storlek L och XL. Både vit och svart färg.
-Slag & Knivskyddande väst, storlek L och XL

       
   

COMBO Light - skottsäkerväst + knivskydd - RPS1

En av världens tunnaste skyddsvästar för dolt bruk. Används bla. av Svensk Polis, Försvar, Tull, Kriminalvård, Kustbevakning, Regering, Hovstaterna, Ambassader & personskyddsfirmor mfl.

Vad du får med Combo Light:
• Maximal skyddsyta – osynlig under kläderna.
• Extremt låg vikt!
• Ger förutom skottskydd även knivskydd.
• 3D COMFORTSHIELD™ ventilation system.
• Optimal bärkomfort, snabbtorkande ventilationstyg.
• Handtillverkad i Sverige, din garanti för hög kvalitet.
• 30 lager Dyneema i västen, ger maximalt skydd!
• 10års garanti samt nöjd kund garanti.

Ger både knivskydd och skottskydd
COMBO V 3D Light™ är en mycket exklusiv och välformad skyddsväst designad för att ge skott och knivskydd för vitala organ såsom hjärta, lungor, lever, mjälte, njurar och ryggrad med bibehållen låg profil. Frontpanel och ryggpanel överlappar varandra vid sidorna för maximal skyddsyta.

Optimal användbarhet
COMBO V 3D™ skyddsväst har för högsta möjliga komfort och optimal användbarhet konstruerats med elastiska justerbara axelremmar och sido V-band™ samt med möjlighet till midjejustering. En COMBO V 3D™ i storlek Large väger inte mer än 1.1 kg (RPS klass 1).

Uppgraderbar med trauma plattor
COMBO V 3D™ kan uppgraderas med ballistiska tilläggsplattor och Traumaplattor, (fram och bak). Följande modeller passar: "RPS C® Extra platta 16 x 21 cm i Pansarplåt" och "RPS C® Herrplatta 20X27cm i 100% Dyneema".

Tillverkas på beställning!
Skyddsvästen tillverkas direkt hos tillverkaren när ordern lagts, ni får då en helt ny väst som aldrig legat på lager!

Se västen pris här.

       
   

RPS C® Herrplatta 20X27cm i 100% Dyneema

RPS C® Herrplatta 20 X 27 cm i 100 % Dyneema. Stoppar alla pistol/revolver/k-pist projektiler. Stoppar 39B i 500m/s. (Högre hastigheter i kombination med skyddsväst.)

100% Dyneema ger kraftfullt splitterskydd. Plattan skyddar även mot kraftiga hugg med vassa/spetsiga föremål och slag. Konstruerad för att vara osynligt dold under kläderna och samtidigt ge maximal täckning. Stoppar EJ gevärsprojektiler.

*Tillverkad i 100 % Dyneema/Spectra
*Anatomisk med avrundade kanter.
*Marknadens största yta och lättaste platta

Standard herrstorlek.
Mått: 20 X 27cm
Vikt: 550g
Tjocklek: 9mm

Kan kombineras med COMBO light skyddsväst
Denna platta kan placeras i extra facken fram och bak på skottsäkerväst COMBO light. Se pris här.

       
   

Undertröja för skyddsväst

En oumbärlig t-shirt för dig som bär skyddsväst längre episoder, t-shirten har en nedkylande verkan och gör det behagligt att bära skyddsväst.

En vanlig t-shirt blir snabbt genomvåt av svett och släpper inte ut fukten, det händer inte med denna t-shirt.

Svart eller Vit färg, finns i S, M,L,XL och XXL.

      Se produktens pris här.
       
       
     

Till första sidan

© 2006 - 2015 sakerhetsprodukter.nu Om oss Produkter WebbutikenNyheterKontakta oss