Säkerhetsprodukter.nu 
Om oss Produkter Webbutiken Nyheter Kontakta oss
   
Teleskopbatonger och expanderbar batong till uniformspersonal och privatpersoner (samlarobjekt). 18år är inköpsgränsen. Märken ASP, ESP, Guardior Sweden och Bonowi. Även prisvärda tillbehör för ASP och ESP batongerna.
   
  ASP
   

ASP Talon Disc Loc Batong

Ny batong från amerikanska ASP, finns i 21" och 26" modellen och kan fällas ihop med knapp. ASP´s vanliga roterbara hölster passar till denna teleskopbatong.

ASP batongen har genom sina endast 12 rörliga delar en förstklassig hållbarhet och funktion. Batongen passar i alla av ASP:s Sidebreak hölster.

Godkänd för polis, ordningsvakt samt väktare med erhållen utbildning.

Läs mer här.
   
ESP-21tum-batong

ESP Polis Teleskopbatong - extra härdat stål

Finns i 16 tum, 21 tum och 26 tum modell. En mycket bra batong av topp kvalitè. Batongen har serienummer.

Extra härdat stål
Teleskopbatongen är tillverkad av rostfritt stål med en extra härdad yta som motstår hårda slag och påfrestningar. Ytan på batongdelen är täckt med en metall legering som gör att batongen motstår repor och slitage extra bra.

Greppvänligt handtag
Batongen har ett mycket greppvänligt handtag av räfflat PVC gummi, speciellt greppsäkert då fuktigt. Det är princip omöjligt att dra batongen ur handen på dig.

Hölster medföljer
1st proffessionellt hölster som är roterbart och justerbart. Tillverkat av Cordura och hårdplast. Batongen knäpps enkelt fast med en tryckknapp. Man kan ta upp teleskopbatongen med en hand ur hölstret. Passar de flesta civila eller utrustningsbälten. Enkelt att ta på och av bältet.

Tekniska data och åldersgräns
Utfälld: 53 cm lång.
Ihopfälld: 20 cm.
Tekniskguide medföljer.
Vem kan köpa teleskopbatong? Du över 18år.

  Produktens pris här.    
   
EKA-Camlock-batong EKA CamLock Teleskopbatong 21" och 26"

EKA CamLock tillverkades efter tyska polisens stenhårda krav på ny och bättre expanderbatong, krav som inte ens välkända ASP kunde uppfylla, och är idag en standard inom tyska polisens utrustning.

EKA Camlock består av hela 56! olika delar vilket resulterat i en expanderbatong som är otroligt smidig, högteknologisk och lättanvänd. EKA CamLock har en mekanism i ändstycket som gör att användaren med en enkel knapptryckning kan fälla ihop expanderbatongen, den är tillverkad av högkvalitativ tysk lättviktsstål vilket ger mycket låg vikt i kombination med extremt hårt och tåligt material.

Användaren kan diskret fälla ut samt fälla in expanderbatongen vid behov eftersom EKA Camlock enkelt kan fällas ut med två fingrar vid behov. Väljer användaren att skrämma förövaren så kan han slå ut den med en enkel knyck med handleden, detta resulterar i att expanderbatongen slås ut och ger ifrån sig ett högt och skrämmande ljud.

EKA CamLock har ett mycket greppvänligt handtag, ett mycket högt och distinkt ljud när den fälls ut samt modultillbehör vilket gör att batongen enkelt kan modifieras efter användarens ständigt föränderliga behov. Tillverkare tyska Bonowi.

  Produktens pris här.    
   
26 tum teleskopbatong

26 teleskopbatong av härdat stål med glaskross

26 tums teleskopbatong av härdat stål från märket Guardior Sweden. En prisvärd batong av mycket hög kvalité.

Teleskopbatongen är tillverkad av japanskt legerat special stål 4130 som gör batongen mycket stark. Hårdheten på stålet är kraftfulla: HRC 46-47. Svart färg.

Batongens handtag är mycket greppvänligt och gjort av slitstark svart TPE gummi. Handtaget ger utmärkt grepp även i fuktigt väder eller när händerna är svettiga.

Ändknoppen av stål är något större än standard storleken (exempel som på svenska polisens teleskopbatonger) och ger därför möjlighet till kraftigare träffar.

Tekniska fakta:

Draghållfasthet: 3100kgf
Böjmotstånd: 1800kgf
Hårdhet på stålet: HRC 46-47.
Ändstycke av härdat stål med serienummer.
Färg: Svart
26" modell.
Total längd 66cm
Handtag 24.6cm
Glaskross tillsats medföljer gratis!

*Levereras med 1st svart nylon hölster som kan fästas i bältet samt 1st fönsterkross tillsats som enkelt kan skruvas på och av.

Produktens pris här.

   
ESP tillbehör

Tillbehör för ASP, Bonowi och ESP Teleskopbatonger

Många tillbehör som finns till ASP batonger, Bonowi och ESP teleskopbatonger, hölster, ändstycken, RPS ändstycken, instruktions DVD. klicka här.

 

 

Till första sidan


© 2006 - 2015 sakerhetsprodukter.nu Om oss Produkter WebbutikenNyheterKontakta oss