Säkerhetsprodukter.nu 
Om oss Produkter Webbutiken Nyheter Kontakta oss
   
     
  vaktare

Utrustning för Väktare

Nedan listar vi en del av den utrustning vi har eller som kan användas av väktare i tjänst och väktar kläder. Väktar utrustning beställs i vår webbutik. www.best-buy.se

     
 
ASP-batong

ASP Teleskopbatong - 21" & 26"

ASP teleskopbatong, en populär batong bland många av världens polis och elitstyrkor, inklusive svenska polisen.

Svart 21" eller 26" modell av svart krom (black chrome)..

Godkänd för ordningsvakter & väktare i Sverige med erhållen utbildning.

   
ESP-teleskopbatong-for-vaktare ESP härdad Polis Teleskopbatong - 21tum

Extra härdat stål
En mycket bra batong av topp kvalitè. Batongerna har serienummer. Teleskopbatongen är tillverkad av rostfritt stål med en extra härdad yta som motstår hårda slag och påfrestningar. Ytan på batongdelen är täckt med en metall legering som gör att batongen motstår repor och slitage extra bra.

Greppvänligt handtag
Batongen har ett mycket greppvänligt handtag av räfflat PVC gummi, speciellt greppsäkert då fuktigt. Greppet gör det i princip omöjligt att dra batongen ur handen på den som håller den.

Hölster medföljer (värde 250kr!)
1st proffessionellt hölster som är roterbart i 2 lägen (upp eller ner) och justerbart. Tillverkat av Cordura och hårdplast. Batongen knäpps enkelt fast med en tryckknapp. Man kan ta upp batongen med en hand ur hölstret. Passar de flesta civila eller utrustningsbälten. Enkelt att ta på och av bältet.

Godkänd för ordningsvakter & väktare i Sverige med erhållen utbildning.

   
varselvast-vaktare Varselväst väktare

Varselväst eller så kallad reflexväst av hög kvalité för dig som jobbar som väktare.

Fakta om varselvästen:
Limegul/svart
Godkänd enligt EN 471 Klass 2.
Dragkedja av stål. Två stora fickor.
Bröstficka. Hållare för monofon/vaktbricka.
Tillverkad av kraftig polyester.

Storlekar: Finns i M, L och XL. Västen passar enkelt över din jacka.

   
taktiska-vaktarkangor

Svart Taktisk känga med dragkedja

Kängan är i insats modell. Den väger lite och ger bra stabilitet för foten. Dragkedja med resårband finns på sidan av kängan för snabb av och påtagning.

Utsidan av kängan är gjort av slitstarkt läder och 1150 Cordura. Detta gör kängan motståndskraftig mot slitage, samt vattenavvisande. Insidan av kängan är fodrad med Cambrella. Detta är ett fuktabsorberande foder av hög kvalité. Innersulan i kängan är utbytbar.

   
knivvast Certifierad Knivskyddsväst TW 19 - mycket tålig!

Professionell och certifierad knivskyddsväst, modell TW 19. Certifierad till tyska skyddsklassen KDIW 2004 Klass K3. Utförliga certifierings dokument (på tyska) bifogas med västen

Knivskyddsvästens yttermaterial är av svart Cordura och den bärs under en vanlig tröja eller en jacka. Västen har 2,2 mm tjocka knivhämmande plast plattor runt hela västen. Bröstet och ryggen har 2,5 mm tjocka aluminium stickskyddande plåtar som är certifierad till Klass K3.

Skyddsvästen är mycket kompakt och skyddar förutom mot kniv även mot hårda slag, även från tillhygen, västen dämpar kraftigt effekten av sådana slag.

Vikt ca 2kg.

Storlekar och måttguide
Finns i M, XL och XXL. Motsvarar följande storlekar:

Storlek: 46-50 (S-M)
Storlek: 52-56 (L-XL)
Storlek: 58 (2XL)

Västen anpassas enkelt för passform runt kroppen med kardborrband, både hur den skall passa runt kroppen och i höjd led.

   

Slag & Knivskydds väst

Kompakt och professionell Kniv och stickskyddsväst som enkelt passar under en t-shirt eller tröja.

Knivskyddsvästen skyddar mot snitt, stick och direkta hugg med vassa eller spetsiga föremål samt även mot hårda slag. Västen kan också användas som skydd inom kampsport.

Västen har fram och bak 2,2mm tjocka plastplåtar som är förstärkta med 1,2mm starka aluminium plattor.

Västen kan enkelt förstärkas med extra skyddsplattor, exempel för att ge skottskydd också. Facken fram och bak för detta är 25 cm x 25 cm på västen.
Västens yttre material är av slitstark Cordura. Svart färg.

   

Skottsäkerväst - Specialist FL2

En helt ny skottsäkerväst i vårt sortiment. En av den absolut lättaste och bästa skyddsvästen i sin prisklass på marknaden idag. En perfekt skyddsväst för dig med ett uniformsyrke!

Specialist FL2 är gjord för att ge bäraren bästa möjliga komfort samtidigt som den är mycket lätt och smidig på kroppen. Skyddsvästen är mycket diskret och kan enkelt bäras under en vanlig tröja. Västen skyddar fram, bak samt under armarna.

Fakta om skyddsvästen
Material: Aramid / Dyneema.
10års garanti på skottskyddet.
Certifierings och garanti protokoll medföljer.
Tillverkare S.A.T Belgien.
Vikt: ca 1,5kg för M storlek, ca 2kg för XL väst.
Medelvärdet för tjockleken är bara ca 27 mm.
Bas vikt på 47 g / dm ².
V50 ballistiska gränsen är 500 m/s.
Västhållare av avtagbart slitstark Nylon (finns i svart, marinblått och vitt).

Certifierad och godkänd enligt tyska skyddsklassen SK1
Västen har tyska skyddsklassen SK1 (motsvarar cirka NIJIII i USA) och är certifierad och godkänd enligt tyska standarden TR 12/2003. Västens certifiering har skett hos tyska provningslabbet "Beschussamt Suhlsamt". Västen har genomgått skjutprov med 9mm Makarov pistol samt är även testad med att pistolens pipa är direkt tryckt mot det ballistiska skyddet.

9mmP 8g DM41SR travelling at max. 408 m/s
9mmP 6g QD PEP travelling at max. 457 m/s
9mmP 6,1g Action 4 travelling at max. 462 m/s

   
 

T-shirt för skyddsväst

En oumbärlig t-shirt för dig som bär knivskyddsväst eller skyddsväst längre episoder, t-shirten har en nedkylande verkan och gör det behagligt att bära skyddsväst.

En vanlig t-shirt blir snabbt genomvåt av svett och släpper inte ut fukten, det händer inte med denna t-shirt.

Vit färg, finns i M,L,XL och XXL.

   
smith-wesson-handbojor

Smith & Wesson handfängsel modell 100 - RPS OK

Smith & Wesson modell 100 Polishandfängsel, ett prisvärt och robust handfängsel tillverkat av amerikanska Smith & Wesson, kända för sin höga kvalité. Kan användas av bland annat ordningsvakter och väktarei tjänst.

Handbojorna är godkända enligt den amerikanska standarden NIJ och därmed RPS godkända, används av svensk polis samt kan användas av ordningsvakter och väktare i tjänst.

Handfängseln har matt nickelplätering som inte flagnar. Gjord av värmebehandlat kolstål med nickelfinish. Levereras med två st handfängsel nycklar.

Vikt: 280 gram
Meets NIJ standard 030701.


   
Night Sentinel - knivhandskar med snittskyddsfaktor 5 av 5!

Smidiga knivskyddshandskar av äkta läder, sitter tight och skönt på handen. Tillverkade av en av tysklands största leverantör av säkerhetsprodukter till polis och säkerhetspersonal.

En perfekt allroundhandske som passar både för den vardagliga tjänstgöringen samt visitationer och genomsökningar. Kan användas av allt från väktare/ordningsvakt, poliser till entrévärdar.

Handskarna har snittskyddskategori 5 av 5 och stickskydd 2 av 5. Handsken är testad och certifierad enligt teststandarden EN388.

De knivskyddande egenskaperna består av en mix av polyester, glasfiber samt 100% Spectra ®. Denna kombination ger handsken dess kraftfulla skydd mot vassa föremål.

Handsken har spännband runt handleden för bästa passform. Dessa alternativ finns: Storlek: S L XL XXL M

   

Hatch Friskmaster Supermax Plus

En av de absolut bästa och säkraste visitations och knivhandskarna som finns på marknaden idag, Friskmaster SB8500 är en nyhet från amerikanska Hatch.

Handskens skärskydd är av Dyneema® och ger det bästa skärskyddet som finns idag mot knivar, avslagna flaskor och rakblad. Handsken har Snittskyddskategori 5 av 5 och är certifierad och testad mot EN388.

Tekniska fakta
-Läder av högsta kvalité
-Lädret är impregnerat med ett vattenavvisande och halksäkert lager
-Dyneema® foder ger högsta möjliga snittskydd (5 av 5)
-Elastisk skön passform, handsken sitter fast och säkert på handen.

   

Damascus X3 V-force - Stickskyddshandske

Skärskydd och stickskydds handske från amerikanska Damascus, X3 är den populärsta handsken i V-Force™ modellerna. Handsken sitter mycket smidigt och fast på handen och perfekt för ordningsvakter vid exempel visitationer.

Handsken ger ett mycket effektivt mot snitt från knivar samt stick från knivar, flaskor och nålar. Handsken är certifierad enligt EN388 och har 4 av 5 i både snitt och stickskydd.

Handryggen är av Kevlar® (fäst vid Spandex®) för ökat snittskydd över hela handen, och SuperFabric® materialet i handflatan och fingertopparna ger högt skydd mot stick med vassa föremål.

Ett tunt mönster i silikon finns strategiskt utplacerat i handflatan och ger överlägset grepp på vilken hård yta som helst, till exempel en batong. Kardborreknäppning ger extra bra passform.

   

Handskhållare av Cordura

Handsk hållare som passar samtliga av de handskar vi säljer. Extra lämplig för dig som jobbar i säkerhetsbranschen.

Handskhållaren kan placeras vertiklat och lodrätt i utrustningsbältet.

Tillverkade av slitstark Cordura.

   
underarmsskydd

Damascus underarms skydd

Underarms skydd från amerikanska Damascus av hög kvalité. Perfekt för vakter eller dig som tränar kampsport. Armskydd med kraftig stoppning som skyddar mot slag, sparkar, skärskador och stick.

Fakta om Underarmsskydden:
* Skyddar från handleden till armbågen
* Lätt EVA skum med hård plast
* Två justerbara remmar
* Skyddad med tåligt svart brandskyddad polyesternät
*Svart färg.
* En storlek passar alla


   

Till första sidan


© 2006 - 2015 sakerhetsprodukter.nu Om oss Produkter Webbutiken NyheterKontakta oss